Maarten Tjallingii van Mii Coaching is spreker op het Congres ‘Training van je brein’ dat wij op vrijdag 24 februari samen met NTI NLP Sport organiseren. 3 tips van Maarten om jouw droom te verwezenlijken:

1. Geef vorm aan je gedachte, droom of doel 
Alles wat door de mens gemaakt is, is begonnen met een idee, een gedachte of zelfs een droom voordat er iets concreets was. Iets vaags misschien wat vorm moet krijgen voor je er iets mee kan. Neem de tijd om deze gedachten uit te werken zodat je een doel kunt formuleren. Je kunt er woorden aan geven, of er een plaatje van maken. Hoe ziet dit doel er voor jouw uit? Waar krijg jij een warm gevoel van? Denk groots.

2. Focus op het proces
Als ik kijk naar mijn eigen dromen als topsporter dan lagen die vaak ver vooruit in de toekomst, soms wel een jaar of verder vooruit. Het is daarom belangrijk om het pad er naartoe in stukjes te knippen, zodat het ook onderweg helder blijft waarvoor je het doet. Tegelijkertijd maak je hiermee het proces nog concreter voor jezelf. En vraag je nu al af wat je hiervoor te doen hebt binnen de omgeving waarin je werkt, je familie om van start te gaan.

3. Stemming creëren
Jij bepaalt je eigen stemming. En dat is makkelijker dan je misschien denkt. Dat doe je bijvoorbeeld al door nu even in gedachten terug te gaan naar die laatste fijne vakantie die je had. In een heerlijke omgeving met fijne mensen om je heen. Je gevoel is verankerd aan dat moment. Daarom is het belangrijk om NU alvast dat gevoel te creëren dat past bij jouw doel, jouw droom. Hoeveel energie levert dat op? Hoe trots zal je zijn wanneer je je doel hebt bereikt?

Meer weten?
Kom dan op vrijdag 24 februari naar het congres ‘Training van je brein’ in Limmen. Maarten geeft tijdens dit congres een workshop waar je aan de hand van een bijzonder model, zelf kan ervaren hoe groots je mag denken. En welke concrete eerste stap jij hebt te zetten om dit te gaan realiseren.Tijdens dit congres leer je hoe je het brein als prestatie-orgaan kunt trainen. Net zoals techniek, spierkracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Dit congres is voor iedere trainer-coach die meer kennis, inzicht en vaardigheden wil krijgen om brein-training te integreren in de dagelijkse praktijk.

Licentiepunten:

  • JBN: erkent deelname als coachlicentiewaardige scholing
  • Badminton Nederland erkent deelname als licentiewaardige scholing voor niveau: SL3B, SL4B en C
  • KNSB: 4 punten
  • KNHS: 60 theoriepunten
  • KNGU: 4 punten
  • KNZB: 1 punt
  • KNLTB: 4 PO (A+B+C licentie)
  • NBB: BT2: 4 punten, BT3: 5 punten, BT4: 6 punten
  • Atletiekunie: 3 punten (niveau 4)

 

Meer info en inschrijven >